TOP

Slimme modeondernemer speelt in op WK

Het WK in Brazilië staat voor de deur. Slimme ondernemers brengen daarom nu speciale WK-items op de markt. Ook als je geen Olcay Gulsen heet!

Wie als modeondernemer wil profiteren van het WK lanceert voor deze zomer een Oranje-item. Voetbal kijken is namelijk een stuk leuker in een toepasselijke outfit. Dat moet ook Anne Wilmink gedacht hebben. Haar lederwarenmerk Minc komt speciaal voor het WK met een oranje wikkelriem.

Wat?

De riem is in oranje leder geproduceerd in India en is verkrijgbaar is twee maten. Aan de binnenzijde staat de tekst ‘Holland hear me roar’ gedrukt. Een musthave voor de subtiele Oranje-fan dus. De riem is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en kost 26,95 euro.

minc wk-riemMINC

Waar?

Hoewel Minc inmiddels meerdere verkooppunten heeft, is de WK-riem alleen verkrijgbaar in de eigen webshop van het merk. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Waarom?

Met de WK-riem probeert Minc een grote groep mensen te bereiken en zo de naamsbekendheid te vergroten. Het label werd in de zomer van 2013 opgericht door Anne Wilmink en Alexander Lopik. De collectie van Minc bestaat uit lederen en suède wikkelriemen en smalle heup- en tailleriempjes. Een oranje WK-riem was met de aanlopende WK-gekte in het vooruitzicht een logische stap.

Wanneer?

Omdat leder een lange levensduur heeft, hoopt Anne Wilmink dat de verkochte oranje riemen ook na het WK nog gedragen zullen worden. Wat te denken van Koningsdag 2015 of het EK in 2016?

Zó draag je een wikkelriem

Minc WK-riem


Ook SuperTrashHeineken en Original Mocro’s hebben al een WK-item uitgebracht.