TOP

MYbusinessacademy viert de lente met 15% korting

Het is officieel: de lente is begonnen! Wil je dit voorjaar aan de slag met social media? Meer rendement halen uit je e-mail? Of eigen video-items maken en online zetten? Textilia en Mybusinessacademy vieren het cursusseizoen met 15% voorjaarskorting!

MYbusinessacademy is hét opleidingsinstituut van Mybusinessmedia (uitgever van Textilia). De academy staat voor het direct inspelen op ontwikkelingen in de markt en is praktisch toepasbaar. MYbusinessacademy ontwikkelt cursussen op het gebied van Content & webredactie, Social media, Zoekmachine en conversie, Online marketing & sales en Management.

Een greep uit het voorjaarsaanbod:

Cursus Maak een e-mail marketingplan – 4 april
Wil je meer rendement halen uit je mailings? Vergeet de bulk e-mails en zet in op persoonlijke en relevante communicatie. Hoe? Je leert het 4 april in één dag van docent Mick Lodder. Klik hier voor meer informatie… 

Cursus Social media strategie – 5 april
Facebook, Twitter, YouTube: welke sociale netwerken passen bij jouw doelgroep en doelstellingen? Maarten van Vulpen biedt je in de cursus Social media een uitgebreid stappenplan voor een succesvolle online media strategie.
Klik hier voor meer informatie… 

Facebook 1.0 & Twitter 1.0 – 10 mei
Wil je ook aanwezig zijn op de twee grootste sociale netwerken in Nederland? In de cursus Facebook & Twitter 1.0 leer je eigen bedrijfsaccounts in te richten, fans te vinden en de do’s en don’ts van Facebook en Twitter. 
Klik hier voor meer informatie…

15% voorjaarskorting
Schrijf je voor 5 april 2012 in voor een cursus van MYbusinessacademy en ontvang 15% lentekorting! Vermeld de actiecode lente2012 op het inschrijfformulier. De korting wordt automatisch verrekend en is geldig op iedere cursus. Meer weten? Klik hier en bekijk hier het actuele cursusaanbod.