TOP

Marc O’Polo zoekt jonge duurzame ondernemers

Als onderdeel van het 50-jarige jubileum van Marc O’Polo zoekt het kledingmerk twintig jonge ondernemers die bezig zijn met duurzame mode.

De Marc O’Polo Foundation zoekt mode-ondernemers voor DO Camp, een intensief vijfdaags programma dat ontwerpers en ondernemers voorziet van de nodige vaardigheden om hun visie en ideeën om te zetten in praktijk, in hun eigen onderneming. Dit meldt het merk in een persbericht. 

Voor het programma dat in Berlijn wordt gehouden zijn twintig plekken beschikbaar. Deelname wordt gesponsord door de Marc O’Polo Foundation. Deelnemers hoeven dus alleen hun reis-, verblijf- en kosten ter plaatse te dekken. Inschrijven kan tot en met 3 december 2016. 

In 2017 bestaat Marc O’Polo 50 jaar. In het kader daarvan wil de Marc O’Polo Foundation een nieuwe generatie ondernemers helpen om de toekomstige mode te visualiseren en creëren. 

Om dit te doen heeft het merk het Marc O’Polo Foundation Do Camp opgericht. Dit is een vijf dagen durend programma gericht op sustainable fashion dat ontwerpers, innovators en ondernemers helpt met de vaardigheden om hun visie om te zetten in een onderneming. Iedereen uit Europa met een idee of een in een vroeg stadium businessplan dat de wereld helpt te verduurzamen, trendsettende concepten ontwikkeld of nieuwe synergiën verkent in de modesector kan zich aanmelden voor het Do Camp. In totaal kunnen er maximaal twintig deelnemers meedoen.

De deelnemers zullen in vijf dagen hun maatschappelijke impact definiëren, een business model ontwikkelen en testen, een project creëren dat de volgende stappen definieert, hun onderneming pitchen en een waardevol netwerk van ondermens creëren.

Do School

Het Do Camp is opgericht in samenwerking met Do School, een onderwijsinstelling dat Good Business bevordert door middel van ‘experiential learning’ programma’s gericht op innovatie en implementatie vaardigheden. Het Do Camp vindt plaats op de campus van de Do School in Berlijn.

Het Marc O’Polo foundation Do Camp vindt plaats van 13 februari tot en met 17 februari 2017. De deadline om je voor de selectie aan te melden is 3 december 2016. Aanmelden kan via de website.