TOP

Zo ziet de winkel van Marc O’Polo in The Mall eruit

Marc O'Polo breidt zijn aanwezigheid in Nederland geleidelijk uit. Na de heropening van de hybride showroom in Amsterdam en de opening van een nieuwe winkel in Utrecht, is er nu ook een winkel in Westfield Mall of the Netherlands geopend in Leidschendam.

Foto’s: Marc O’Polo

De nieuwe winkel van Marc O’Polo is ingericht volgens het concept Scandinavian Studio zoals het kledingmerk dat betitelt. Dat staat voor schoon en eigentijds, zo staat in het persbericht, en het moet de essentie van de collecties benadrukken. In de winkel zijn designelementen verwerkt die in combinatie met lineaire vormen en tijdloze kleuren zorgen voor een hoogwaardig, ruim interieur met een luxe uitstraling. [Tekst gaat door onder de foto.]

De collecties worden op verschillende manieren gepresenteerd: in de open etalages, op lange tafels en flexibele planken. De kleuren van het interieur zijn overwegend gebroken wit, grijs en zwart. Er is gebruik gemaakt van getinte glaselementen. Voor het verlichtingsconcept op het plafond en de wanden is de nieuwste LED-technologie gebruikt. Leuk element: de Coffee Concept tafel is tegelijkertijd de kassa- en inpaktafel.