TOP

Maffe Marathon: Patricia Paay opent derde editie

Patricia Paay heeft dinsdagavond de derde editie van de Maffe Marathon geopend in de Amsterdamse Bijenkorf. Bezoekers maken kans op '1 minuut maf winkelen', waarmee één gelukkige bezoeker een minuut gratis mag winkelen in het warenhuis.

1 minuut gratis winkelen in de Bijenkorf, een Smeg koelkast, een E-Bike en een Diamond Point cadeaucard zijn slechts een greep uit de cadeauregen die start op 30 maart 17.45 uur. Het assortiment van de Maffe Marathon is ook dit jaar speciaal voor de actie ingekocht. “Tijdens de eerste week van de Maffe Marathon starten we elke dag met een topproduct”, zegt Edo Beukema, directeur Inkoop van de Bijenkorf, in een persbericht. “Zo hebben we op woensdag 31 maart Birkenstocks vanaf €29.”

In de tweede week van de Maffe Marathon stunt het warenhuis met speciale kortingsaanbiedingen. “Wij bieden 14 dagen lang ruim 700.000 artikelen, van vele topmerken op het gebied van mode en wonen, tegen fors lagere prijzen. Denk aan Gaastra, G-star, Tommy Hilfiger, Replay en Ittala”, aldus Beukema.

Cash-bonus
Naast merken voor maffe prijzen, biedt de Bijenkorf shopaholics de mogelijkheid deel te nemen aan een spaaractie. Deelnemers kunnen sparen voor een cashbonus van maximaal 180 euro, die zij van zondag 11 april tot en met dinsdag 13 april kunnen verzilveren in alle filialen van de Bijenkorf. Hoe vaker de klant komt en hoe meer die per dag besteedt, hoe hoger de cash-bonus. Het Maffe Marathon-boekje met spaarbewijs is inmiddels al bij een groot deel van de Nederlandse huishoudens op de mat gevallen en is natuurlijk ook online te bekijken.

Fiets cadeau
Tijdens de Maffe Marathon staan er in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht honderden Maffe Marathon-fietsen geparkeerd. Gedurende de Paasdagen op zondag 4 en maandag 5 april deelt de Bijenkorf de fietsen gratis uit. Op de Eerste en Tweede Paasdag geeft de Bijenkorf Amsterdam aan de eerste honderd klanten, die voor €200 besteden, een fiets cadeau. Hetzelfde geldt op Tweede Paasdag voor de Bijenkorf Rotterdam, Den Haag en Maastricht.