TOP

Mijn shop is TOP – Kant Amsterdam

In deze nieuwe bodyfashion-rubriek gaat Textilia langs bijzondere lingeriewinkels. Want wat maakt hun shop zo top?

Kant Amsterdam is van buitenaf geen opvallende winkel. Toch valt de lingerieliefhebber met de neus in de boter bij binnenkomst. En dat is precies de opzet van Alexandra Worm, die samen met twee medewerksters een heel eigen formule wil neerzetten.

De oppervlakte van 110 m² valt op door spannende nisjes en hoekjes, de intieme sfeer en een enorm aanbod van luxe merken zoals Aubade, Pleasure State en Chantal Thomass. Alexandra: “Onze kracht ligt bij het grote assortiment, maar zeker ook bij de kwaliteit. Niet alleen qua lingerie, maar net zo goed bij onze service. Die is persoonlijk en oprecht, met een kopje thee of koffie. Misschien zijn we zelfs iets te oprecht, want we willen wel verkopen, maar we gaan niet liegen als iets niet goed staat of zit.”

Het Amsterdamse lingerieparadijsje doet er bovendien alles aan om up-to-date te blijven. Zo is de winkel actief op sociale netwerken als Facebook, heeft ze een uitgebreide website en komt er om de zoveel tijd een digitale nieuwsbrief uit. “Lingerie is meer dan werk,” vertelt Alexandra. “Het is mijn hobby en ik werk er hard aan om een naam in bodyfashion te worden. Op den duur hoop ik dat we landelijk bekend zijn. Maar dat is van latere zorg, ik wil er allereerst voor zorgen dat Kant Amsterdam een nog bloeiender bedrijf wordt, waar ik trots op kan zijn!”

 

Kant Amsterdam

Middenweg 50
1097BR Amsterdam
Tel. 020-6630020