TOP

Inspirerende Instagram-accounts voor modeliefhebbers

Leuk, die #throwbackthursday-foto’s van je nichtje op Instagram. Maar jij als modeliefhebber wil natuurlijk geprikkeld worden door foto’s van de nieuwste modekleuren, trends en outfits. Textilia dook in de wereld van Instagram en vond de meest inspirerende mode-accounts.

Hieronder vind je acht inspirerende Instagram-accounts voor een modeliefhebber:

@Mrporterlive
Van strak in het pak naar leren jackets tot de hipste horloges: alle trends op het gebied van mannenmode vind je hier.

@Negin_mirsalehi
Deze succesvolle Nederlandse modeblogger showt op haar account haar tiptop gestylede outfits.

@Facehunter
Fotograaf en blogger Yvan Rodic neemt je mee op wereldreis en laat zien op welke plekken hij komt en wat de mode is, waar dan ook.  

@Psimadethis
Deze Instagram-account staat vol met do it yourself-foto’s. Laat je inspireren en pimp zelf die cap, tas of schoen.

@Thecoveteur
Hoe zien de kledingkasten eruit van de bekendste mode-iconen? En wat is nu helemaal dé trend in modeland? Volg de account van de website Thecoveteur en kom erachter!

@Fashiontrendsdaily
Opgericht door Michelle Dalton van modenieuwssite Women’s Wear Daily. Zij laat je zien wat de laatste opkomende trends zijn van dit moment.

@Girlonkicks
Sneakers en streetwear: dat zijn de keywords van modeblog Girlsonkicks.nl. Op het Instagram-account van de blog vind je stijlvolle foto’s van de hipste streetwear-items.

@Textilia_nl
Benieuwd wat het nieuwe collectiebeeld is van je favoriete merk? Of wil je zien waar onze redacteuren uithangen? Volg dan Textilia op Instagram en blijf op de hoogte.