TOP

Hoe gaat het met Victoria Beckham denim?

Iedere maand neemt Textilia een nieuw merk onder de loep en vraagt hoe het gaat. Deze maand Victoria Beckham denim, sinds kort te koop in de Benelux.

Land van herkomst: Verenigd Koninkrijk
Sinds wanneer in Nederland: sinds december 2009 in de winkels
Collectie: fashioncollectie met focus op de perfecte slimfit jeans
Winkelverkoopprijzen: van €199 tot en met €359


Hoe gaat het?
Dilek Saygili, sales manager van Victoria Beckham Denim in Nederland: “Het gaat goed met de verkoop van de Victoria Beckham denimcollectie in de Benelux. De reacties van zowel consument, pers als retailers zijn zeer lovend en de doorverkoop is goed. Onze bestseller op het moment is de Victoria Beckham Super Slim fit.”

Maakt de kredietcrisis het moeilijker om er tussen te komen als nieuw merk?
“Nee, er zal ongeacht de kredietcrisis altijd behoefte blijven aan nieuwe innovatieve merken die zich durven te onderscheiden. De Victoria Beckham collectie onderscheidt zich door het creëren van een super vrouwelijk strak silhouet in het luxe fashion hoogsegment. Uiteraard draagt Victoria Beckham zelf als stijlicoon ook bij aan het succes van het merk.”

Hoeveel verkooppunten zijn er nu in Nederland?
“Er zijn op dit moment meer dan 20 verkooppunten in Nederland. In Nederland zijn dit bijvoorbeeld Donna Tiënda in Den Haag en Non Solo in Waalwijk en in België hebben we Princess in Anwerpen en Bleu C’est Gris in Gent.”

Wat staat er het komende half jaar op de planning?
“We streven naar het verhogen van het aantal verkooppunten in de Benelux. En er staat een aantal ideeën op de plank maar daar kunnen we op dit moment nu nog niks over zeggen.”