TOP

Hoe gaat het met Marsh T-wear?

Marsh T-wear staat al twaalf jaar bekend om basics van goede kwaliteit. Dankzij een elegante, strakke en moderne pasvorm en continue beschikbaarheid in alle basiskleuren en een aantal actuele modekleuren, kwam er al snel succes.

Originele basics
Tegenwoordig voert Marsh T-wear verschillende collecties. De originele basics, die elk jaar een subtiele aanpassing ondergaan om te voldoen aan het meest recente modebeeld, zijn nog steeds het speerpunt. Door de pasvorm, beschikbare kleuren en prijs-kwaliteitsverhouding blijven het aantrekkelijke aanvullingen op het assortiment. Daarnaast maakt Marsh al enige tijd naam met wisselende zomer- en wintercollecties.

Modern Romance
Dit jaar presenteert Marsh misschien wel de meest uitgesproken collectie tot nu toe. De felle tropische kleuren en safari-invloeden die op de catwalks te zien waren, zijn duidelijk terug te vinden in de Marsh-seizoenscollectie van dit jaar. Het beeld is kleurrijk, optimistisch en helder en tegelijkertijd zorgt een aquarelachtige aanpak voor een zachte uitstraling. ‘Modern Romance’, noemt de stylist van Marsh dit gevoel. De collectie roept in elk geval associaties op met lange, zachte zomeravonden.

Goed te combineren
Hoewel de uitstraling per collectie wisselt, zijn de items uit alle Marsh-collecties duidelijk familie van elkaar. Het biedt de mogelijk om te combineren en variëren. De kleding is uitstekend in laagjes en een mix van stijl en feeling te dragen. Dat is ook precies wat je de komende tijd van het merk mag verwachten: “We gaan door op de weg die we zijn ingeslagen: basics combineren met modische items van het seizoen. Dat is waar we goed in zijn.”

Verkoopinfo: 020-496 90 80