TOP

Geslaagde editie Man & Zo

Euretco kijkt terug op een geslaagde editie van de mannenmodebeurs Man & Zo. Volgens de organisatie was de sfeer zeer positief.

De mannenmodebeurs die van maandag 4 tot en met woensdag 6 augustus plaatsvond bij Euretco in Hoevelaken, was dit jaar groter dan voorheen. Naast een aantal bekende mannenmodemerken en private labels van Euretco, werd de beurs met zo’n vijftien nieuwe standhouders uitgebreid. De nadruk lag op beleving, inspiratie en sfeer, maar er was tijdens deze editie ook extra aandacht voor de juiste bijproducten, zoals schoenen, hoeden, ondergoed en geuren.

Belangrijker dan Modefabriek

De aanwezige ondernemers waren enthousiast over de beurs. Bert van Cooten, Man of the World uit Nijkerk: “Ik vind hier een compleet aanbod van merkenleveranciers. Wij kunnen op één dag hier in het grootste gedeelte van onze inkoop voorzien. Een goede opzet in sfeer en beleving en zorgt dat ik de juiste inspiratie vind voor mijn inkoop. Dit is voor ons de beste beurs die er is.” Ook Freddy en Ingrid Snel van De Heeren Mannenmode uit Raalte waren te spreken over het event: “Wij komen hier al voor de derde keer. Het is super dat er zoveel merken staan. Voor ons is deze beurs belangrijker dan de Modefabriek. Naast inkoop leent de beurs zich ook om collega-ondernemers te spreken, leerzaam en gezellig!”

Sustainable Fashion Week

De planning is om in de eerste week van februari 2015 een nieuwe editie van Man & Zo te organiseren. Van 6 t/m 11 oktober 2014 organiseert Euretco ook samen met Urgenda en het Ministerie van Infrastructuur & Milieu de Sustainable Fashion Week, met een focus op duurzame mode.