TOP

Eerste collectie Oilily gepland voor najaar 2010

Liefhebbers van Oilily moeten nog even geduld hebben. De eerste collectie van Oilily na het faillissement dit voorjaar, komt pas uit voor najaar/winter 2010/2011.

Oilily dat na het faillissement werd teruggekocht door de oprichters Willem en Marieke Olsthoorn zal ook niet meteen met vrouwenkleding terugkomen, maar alleen met een New Born collectie voor baby’s en een Oilily’s Children’s Classic Collection voor kinderen tot en met 12 jaar.

Om dit alles voor elkaar te krijgen is een samenwerking aangegaan met Room Seven, het kindermerk van de oudste dochter Brechtje Olsthoorn en haar partner Niels Bot. Samen hebben zij dit merk laten groeien tot een bedrijf met distributiekanalen in meer dan 30 landen. Het is de bedoeling volgens het merk ‘om de consument weer te verrassen met fantasievolle producten, uniek design en hoogwaardige kwalititeit.’

Er komen ook slechts twee afdelingen: het creative department en het marketing & sales department. De overige bedrijfsprocessen zullen uitbesteed worden. Oilily gaat voorlopig opereren vanuit het Oililypand aan de Egelskoog in Alkmaar.

Lees meer over de rolverdeling van de kinderen Olsthoorn en hun partners.