TOP

Duitse expansie voor Summum woman

Het Nederlandse modemerk Summum woman heeft drie nieuwe agenten in Duitsland.

Eén agent neemt het noorden van Duitsland onder zijn hoede. Hieronder vallen de regio’s Niedersachsen, Schleswig Holstein, Hamburg en Bremen. Deze agent is reeds van start gegaan met de verkoop van de winter highlight 2009 collectie.

Het zuiden van Duitsland wordt door een andere agent vertegenwoordigd. Zij zal vanaf de spring summer 2010 collectie de markt betreden. Dit gebied omvat onder meer Sindelfingen en Baden Württemberg. De derde nieuwe agent zal de regio rondom Berlijn voor zijn rekening gaan nemen en eveneens met de spring summer 2010 collectie starten. Summum heeft op dit moment vier agenten op de Duitse markt. De eerste agent van Summum in Duitsland verkoopt inmiddels zijn vierde collectie Summum woman in midden Duitsland, Nordrhein Westfalen.

Summum woman heeft internationale flair en Hollandse nuchterheid. Zuid-Europese flair wordt gecombineerd met een Noord-Europese maatvoering. Alle ontwerpen worden in Nederland ontwikkeld door Nederlandse patronenmakers, die als geen ander weten dat de hedendaagse vrouw geen genoegen neemt met enkel comfort of puur fashion. Het geheim zit hem in het goed combineren van die twee. En dat is precies wat Summum woman doet.

Summum woman is puur, persoonlijk en vertouwt op haar eigen gevoel. De ontwikkeling van het merk, alsmede het bedrijf, is terug te vinden in de manier waarop Summum woman met haar klanten werkt. Summum laat zich door niemand iets dicteren en verlangt dat dan ook niet van de detaillist. Het merk werkt met korte lijnen, kan snel reageren en anticiperen op vragen uit de markt. De collecties van Summum zijn altijd divers en inkopers mogen zelf collectioneren. Summum woman werkt dan ook met mensen, in plaats van voor mensen.

(ingezonden mededeling)