TOP

Denim Première Vision verhuist naar Parijs

De modebeurs Denim Première Vision keert terug naar zijn roots. De komende drie edities vindt de beurs plaats in Parijs.

Denim Première Vision keert in november terug naar Parijs. Dat meldt Fashionmag.

Volgens de organisatie is de terugkeer naar Parijs een kwestie van een kans. De verhuizing naar de Franse hoofdstad kwam wel als verrassing, aangezien de organisatie al had aangekondigd dat de aankomende editie in Barcelona zou plaatsvinden.

“Parijs is de modehoofdstad van de wereld en daarmee komen de culturele en inspirerende invloeden voor onze exposanten en de merken die de beurs bezoeken”, zegt beursdirecteur Chantal Malingrey in een statement.

“Het is een eenvoudige plek om naar toe te reizen vanuit andere grote steden in de wereld en het beschikt over de capaciteit om een groot aantal bezoekers te verwelkomen. Dus toen de mogelijkheid kwam om op deze locatie in Parijs, het Paris Event Center,  een beurs te organiseren, hebben we in overleg met de markt de kans gegrepen”, aldus Malingrey.

De beurs is voor de komende drie keer gepland in Parijs. Na de aankomende editie op 2 en 3  november, twee weken eerder dan voorheen, vinden de volgende edities plaats op 25 en 26 april en 8 en 9 november 2017. “De groei van de mid-season collecties en de toename van seizoens items rond de gewone collecties van merken hebben de timing van ontwerp en productontwikkeling veranderd”, legt Malingrey uit.