TOP

Zien: eerste beelden Kenzo x H&M

Het duurt nog een aantal maanden voordat de collectie in samenwerking met Kenzo de verkoop in gaat, maar H&M heeft alvast wat beelden onthuld.

H&M heeft de eerste beelden van Kenzo x H&M onthuld. Op de beelden zijn drie looks te zien. Op de lookbookbeelden zijn diverse artiesten, jonge creatieven en activisten te zien, dat meldt H&M in een persbericht.

HM Look book KENZO x HM 1

HM Lookbook KENZO x HM 3HM Lookbook KENZO x HM 2

Activiste Amy Sall en dichter Juliana Huxtble dragen allebei een jersey col met tijgerprint en een bijpassende waisted legging. Ook dragen ze zwarte leren handschoenen met logo en statement hakken met een fijngebreide schacht. Visagist Isamaya Ffrench draagt een oversized leren jack met faux shearling en een col met een bijpassende high waisted legging. Kunstenaar Oko Ebombo draagt een parka met verwijderbare kraag, tijgerprint jeans en padded slippers met tabi sokken. Ook heeft hij een cap met bijbehorende sjaal op. Verder draagt hij een cross-body bag met tijgerprint.

De collectie is vanaf 3 november 2016 in 250 geselecteerde winkels wereldwijd en online verkrijgbaar. Verkoopprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.