TOP

De nieuwe winkel in Eindhoven is de grootste tot nu toe voor My Jewellery

My Jewellery opende afgelopen zaterdag een nieuwe boetiek in Eindhoven, de tweede winkel voor het mode- en sieradenmerk in de stad. Met een oppervlakte van 650 vierkante meter is het meteen de grootste My Jewellery-vestiging tot nu toe.

Foto’s: My Jewellery

Waar de meeste My Jewellery-vestigingen rond de 100 vierkante meter zijn, is het nieuwste filiaal bijna zeven keer zo groot. “We ontgroeien de kleine ‘boutiques’”, zegt eigenaar Sharon Hilgers daarover in een persbericht. “Dit is een flinke stap voor ons, met naast aandacht voor sieraden ook veel ruimte voor het presenteren van kleding.”

Roze gietvloer

De winkel opent aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven en is ingericht volgens een nieuw winkelconcept, met twee ‘showzones’ waar klanten inspiratie voor het combineren van kledingstukken en sieraden kunnen opdoen. Kenmerkend voor het My Jewellery-interieur zijn de houten wanden, gouden stellingen, witte presentatiekubussen en roze accenten. Het mode- en accessoirelabel gaat hier voor de nieuwste vestiging nog een stapje verder in: het filiaal heeft zelfs een roze gietvloer.

Landelijke dekking

Met de opening komt het aantal winkels in Benelux op 22: negentien in Nederland en drie in België. De komende maand komen daar nog vestigingen in Brugge, Leuven, Zwolle en outletcentrum Bataviastad bij. “We willen landelijke dekking en in alle belangrijke steden een winkel hebben, maar met 25 winkels zitten we wel aan de max zoals ik het nu zie”, vertelde Hilgers vorig jaar in een interview met Textilia. Dat aantal komt steeds meer in zicht.