TOP

De kracht van het trainingspak

Het dragen van een trainingspak heeft invloed op iemands houding. In de ochtend geeft het een energiek gevoel, in de middag een krachtig gevoel en 's avonds een gevoel van vrijheid. Dit blijkt uit een analyse van verzekeraar FBTO, die onlangs vijfduizend nieuwe klanten een 'Lekker Leven Pak' cadeau deed.

Chantal Prins, image en styling specialist, deed voor FBTO onderzoek naar het ‘vrijheidsgevoel’ bij consumenten. Naast een verandering in houding heeft sportkleding volgens haar tevens een positief effect op het gunstig in beeld brengen van het eigen figuur en motivatie.

“Als je een trainingspak draagt verandert je houding, afhankelijk van de activiteit die je wel (of niet) gaat ondernemen. Draag je het tijdens het sporten, dan geeft het je energie en kom je meteen in actie. Het geeft je energielevel een boost. Draag je het op een ander moment: gewoon omdat het lekker zit, dan geeft het je een gevoel van vrijheid, om even lekker jezelf te zijn en niets te ‘moeten’ in deze haastige tijd”, aldus Chantal Prins.

Tijdens een campagne voor de zorgverzekering van FBTO konden consumenten zelf een welkomstcadeau kiezen. Ruim vijfduizend nieuwe klanten kozen bewust voor het ‘Lekker Leven Pak’.