TOP

Chris Brown opent pop-up store in Kalverstraat

Chris Brown opent donderdag 8 december een tijdelijke winkel in de Amsterdamse Kalverstraat. De Amerikaanse zanger/acteur introduceert daarmee zijn sportieve Black Pyramid kledinglijn voor het eerst in Europa.

Chris Browns Black Pyramid winkel is tot en met 18 december exclusief te vinden aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Vanaf januari is de maandelijks wisselende collectie verkrijgbaar via nog niet bevestigde retailers en tijdelijke shops in Barcelona, Parijs, Londen en Milaan.

Persoonlijke stijl

Black Pyramid biedt streetwear- en denimgeïnspireerde  items, gebaseerd op Browns persoonlijke, eclectische stijl. De lijn bestaat uit onder meer T-shirts, hoodies, joggingbroeken, jassen en accessoires. Black Pyramid wil een luchtig en speels, maar doordacht alternatief bieden in het premium segment. Black Pyramid wordt gedragen door celebrities als Kim Kardashian, Fetty Wrap en French Montana.

Amsterdam

“Als kind stond mode voor mij al gelijk aan het gevoel van de eerste schooldag, of kerstmis”, laat Chris Brown in een persbericht weten. “Met Black Pyramid wil ik mijn fans laten zien wat voor kleding ik zelf tof vind. Ik deel dit graag met de rest van de wereld door zelf betaalbare kleding te ontwerpen en aan te bieden. Ik kom graag in Amsterdam en ben blij het hier te lanceren.” 

Chris Brown Black Pyramid 4

Chris Brown Black Pyramid 3

Chris Brown Black Pyramid 6