TOP

Brandlist Bread & Butter bekend

De lijst met exposanten van de komende editie van Bread & Butter in Berlijn is bekend. Veel namen van vaste deelnemers ontbreken, waaronder heel wat jeanslabels.

Exposanten die volgens de organisatie niet meer binnen het concept passen, zullen niet meer op de beurs staan. Bread & Butter wil met het thema ‘Big Time – for the bold & brave brands’ een nieuwe weg inslaan.

Merken
Op de website van de beurs is een lijst te vinden met de merken die wel een stand hebben tijdens de editie van 15 tot en met 17 januari 2013. Bread & Butter zegt te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit met als gevolg een duidelijk kortere lijst van deelnemers.

Ontbrekende namen
Op deze lijst ontbreken namen als Blend, Cross Jeanswear, Essentiel, Firetrap, Fornarina, Fuga, Geisha, Guess, Kaporal Jeans, Lois Jeans, LTB, Nickelson, No Excess, Petrol Industries, Puma, Riverwoods, Timezone, Tom Tailor, Who’s that girl, Wrangler en Yaya. Allen merken die voorheen wel op Bread & Butter stonden. Het is niet bekend of al deze labels niet welkom waren, of dat merken zelf de keuze hebben gemaakt om niet op de Berlijnse beurs te komen staan.