TOP

Björn Borg lanceert WK ondergoed

In stijl kijken naar het WK voetbal? Dat kan, want Björn Borg heeft een exclusieve limited edition collectie ontworpen voor het WK 2010. Deze lijn bestaat uit shorts in de stijl van tien strijdende landen, voor mannen, vrouwen en kinderen.

De kleurrijke ‘Nations’-ontwerpen van Björn Borg zijn geïnspireerd op de vlaggen van 10 van de deelnemende landen: Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Engeland, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal en de Verenigde Staten. Deze speelse collectie bestaat uit twee shorts voor mannen, één hotpants voor vrouwen en één short voor kinderen. De collectie is vanaf deze maand verkrijgbaar in de Björn Borg winkels en via geselecteerde verkoopadressen.

De prijzen zijn voor heren €24,95, voor dames €19,95 en voor kids €15,95.

 

Winnen!

Kopers van een artikel uit de Björn Borg WK-collectie maken daarnaast kans op hun eigen besloten WK-feestje. Daarvoor moeten zij een foto van henzelf in het WK-underwear inzenden. De drie origineelste inzendingen winnen een privéfeestje thuis tijdens één van de eerste drie wedstrijden van het Nederlands Elftal, met hun 10 beste vrienden, een groot beeldscherm en natuurlijk voldoende bier en snacks geserveerd door mooie vrouwen.