TOP

Witteveen damesmode onderscheidt zich met Unisoft software

Marco Mars van Witteveen vertelt: "We onderscheiden ons met onze service. We achten het van groot belang de klant persoonlijke aandacht en advies te geven. Met de innovatieve software van Unisoft hebben we beter inzicht in het gedrag van onze klanten. Dat was van doorslaggevende waarde om voor Unisoft te kiezen".

De rol van de winkelautomatisering

De winkelautomatisering is van een eenvoudige geldlade een compleet informatiesysteem geworden. De interactie tussen hoofdkantoor en winkel is hierdoor aanzienlijk verbeterd en versneld. Op deze manier ontvangen we en sturen we tijdig informatie van hoofdkantoor naar winkels en vice versa. Dat is voor ons van groot belang.

Door gebruik te maken van POS- en ConnectFlow houden we realtime de veranderingen in de winkels in de gaten. Door dit overzicht kunnen we sneller schakelen en gefundeerde beslissingen nemen’, aldus Marco Mars.

‘Door de klantenmodule van Unisoft hebben we beter inzicht in het gedrag van onze klanten. We hebben een duidelijk inzicht hoe vaak, wanneer en welk bedrag de klant spendeert. POSFlow geeft inzicht in de omzetcijfers evenals klanteninformatie en klantenaantallen. Door de koppeling met de logistieke oplossing van Professional en de administratieve oplossing van Finall is een compleet automatiseringssysteem gerealiseerd dat prima functioneert’.

Keuze voor Unisoft

Marco Mars: ‘Unisoft biedt een beproefde oplossing die we direct succesvol in de organisatie konden implementeren. Ook het innovatieve karakter van Unisoft en de positieve reacties van haar klanten waren doorslaggevend. Nu we klant zijn, kunnen we ook terugvallen op een kundige ondersteuning. Unisoft heeft veel kennis van de retailbranche. Dit alles maakt dat wij in Unisoft de juiste partner hebben gevonden’.