TOP

Binnenkijken: de nieuwe winkel van The Little Green Bag in Rotterdam

The Little Green Bag heeft afgelopen vrijdag 28 oktober haar derde filiaal aan de Korte Lijnbaan 3 in Rotterdam geopend. “We willen ons in meer grote steden vestigen.”

De webshop The Little Green Bag opende haar derde fysieke verkooppunt. Naast Vlaardingen en Delft heeft The Little Green Bag nu ook een fysieke winkel in Rotterdam. In de winkel is 150 vierkante meter aan tassen en accessoires van grote designermerken als Guess, Daniel Wellington, Furla, Fab., Kate Spade, Fred de la Bretonière, Michael Kors en Liu Jo te vinden.

“We hebben een vestiging in Rotterdam geopend omdat hier ook ons hoofdkantoor zit”, vertelt Maria Gandjapour, eigenaar van The Little Green Bag. “Twee jaar geleden zijn we in Vlaardingen begonnen en hebben we daar een eerste filiaal geopend. Nu in Rotterdam. Dit is allemaal het gevolg van het online succes dat we hebben. We geloven in de combinatie van de webshop en fysieke winkels.”

winkel-Rotterdam1

Assortiment

The Little Green Bag maakt gebruik van een eigen voorraadsysteem. “We hebben het hele assortiment online gekoppeld aan de winkels en andersom. Alles wat we op de webshop verkopen, verkopen we ook in de winkels. Wanneer we een item niet hebben, kunnen we het artikel opsturen en in een winkel laten bezorgen. Ook is er de mogelijkheid om het direct aan huis bij de klant te leveren”, zegt Gandjapour.

winkel-Rotterdam2

winkel-Rotterdam4

winkel-Rotterdam5

Toekomst

De plannen om verder uit te breiden naar andere steden zijn er. “Er zijn al plannen om in april of maart 2017 een vestiging in Utrecht te openen. Daarna willen we ons in nog meer grote steden gaan vestigen.”

winkel-Rotterdam6

Cowboysbag

In juni 2016 nam The Little Green Bag Cowboysbag over nadat de bank de geldkraan had dichtgedraaid en het tassenmerk in mei failliet werd verklaard. Het merk wordt zowel op de webshop als in de fysieke winkels verkocht. Cowboysbag was een sterk merk voor de webshop. Zo lieten de eigenaren Aramis en Maria Gandjapour destijds in een persbericht weten: “Vanuit onze retailervaring, zowel online als offline, merken wij dat er nog steeds veel vraag is naar de producten van Cowboysbag. Wij geloven in het merk en gaan het weer in ere herstellen.”