TOP

Binnenkijken: de nieuwe flagshipstore van Hunkemöller in de Kalverstraat

Op Valentijnsdag opende Hunkemöller haar nieuwste flagshipstore in de Kalverstraat in Amsterdam. Hier vind je op 430 vierkante meter allerlei nieuwe retailsnufjes, waaronder een social wall met geïntegreerde camera en een 'experience' paskamer.

De nieuwe Hunkemöller-winkel in de Amsterdamse Kalverstraat heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 430 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen, met in totaal dertien paskamers. Bijzonder is de social wall met geïntegreerde camera (de ‘selfie mirror’). Bezoekers maken maandelijks kans op een giftcard van €50,- wanneer zij een selfie uploaden met vermelding van #HKMAmsterdam. Verder is er in de winkel een click & collect pick-up point, de mogelijkheid om mobiel af te rekenen en zijn er lockers met oplaadpunten voor mobiele telefoons.

HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1011 HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1009

Op de parterre van de winkel draait het om de limited designercollecties, zoals die van Anna Nooshin. Maar ook om wellnessproducten als badjassen, handdoeken en scrubhandschoenen, en om de geurlijnen in de nieuwe parfumbar, de naam van de parfumerie-afdeling.

HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1010HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1012

In het souterrain is de allereerste HKMX Sports Collection shop-in-shop, met een HKMX-bodyscanner waarmee de fitnessprogressie kan worden opgemeten (zoals het vetpercentage). De zes paskamers in het souterrain zijn uitgerust met een speciaal lichtsysteem, dat zorgt voor de perfecte belichting tijdens het passen.

  HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1007 HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1008

Daarnaast is in het souterrain de unieke ‘experience’ paskamer, met keuze uit verschillende belevingen: sport, seductive, beach en casual. De klant kan de belichting en muziek in de paskamer aanpassen en voor elke set die wordt gepast de juiste sfeer creëren.

HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1004 HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1002

Op de bovenste verdieping worden de collecties van de sexy submerken Private en Noir exclusief gepresenteerd, met zes paskamers in bijpassende donkere boudoirachtige sferen. Ook is hier een beautyarea, een afdeling die steeds door andere merken wordt ingevuld.

  HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1005 HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1013