TOP

Ralph Lauren opent nieuwe winkel in Amsterdam

Ralph Lauren heeft dit voorjaar een nieuwe winkel geopend in de PC Hooftstraat. Onder de naam 'World of Ralph Lauren' worden de verschillende lijnen van het merk verkocht, plus relatiegeschenken en decoratieve accessoires.

Beeld: Ralph Lauren

Ralph Lauren is niet nieuw in de PC Hoofstraat in Amsterdam. Jaren geleden had het label verderop in de straat een winkel, maar in dat pand zit sinds twee jaar de winkel van Gucci. De nieuwe winkel van het Amerikaanse label is sterk geïnspireerd door de authenticiteit en tijdloze stijl van het merk, maar dan in een modern en geraffineerd ontwerp voor de centrale locatie in Amsterdam. Dat uit zich in een warm architectonisch palet van getrommelde kalkstenen vloeren, helder wit pleisterwerk en een mix van rijke gebeitste houttinten. Op maat gemaakte vrijstaande meubels van teak en mahonie staan naast vitrines in warm oliegepolijst brons en verouderd messing.

Digitale touchpoints en interactie in de winkel moeten zorgen voor een verbeterde klantreis, waar ze informatie kunnen opzoeken over de wereld van Ralph Lauren, met verschillende productaanbiedingen en mogelijkheid tot aanpassingen. Iconische kunstwerken en fotografie geven de finishing touch. In de nieuwste winkel worden de verschillende lijnen verkocht, zoals Ralph Lauren’s mannen-, vrouwen- en Double RL-merken, verdeeld over de twee verdiepingen. Om het ‘World Of’-aanbod van Ralph Lauren compleet te maken, zijn in de winkel ook een selectie van relatiegeschenken en decoratieve accessoires verkrijgbaar.