TOP

Berlijnse beursorganisator Premium neemt aandeel in Liberty Fairs

De Duitse beursorganisatie Premium Group laat weten een aandeel te nemen in de Amerikaanse vakbeurs Liberty Fairs.

De Premium Group neemt een minderheidsaandeel te nemen in de Amerikaanse vakbeurs Liberty Fairs. Dit maakte de beursorganisatie bekend via social media en een persbericht. De Premium Group is eigenaar van de Berlijnse vakbeurzen Premium, Seek, Bright en Fashiontech. Liberty Fairs organiseert de gelijknamige mannenlifestylebeurs Liberty Fairs in New York en Las Vegas en de New Yorkse vrouwenmodeplatforms Capsule en Cabana. 

 

Ideale samenwerking

Volgens beide partijen biedt de samenwerking veel kansen voor de huidige events en nieuwe ideeën. Anita Tillmann, managing director van de Premium Group, laat weten dat de combinatie van Premium’s sterke relatie en lange ervaring met events en Liberty’s netwerk en expertise, dit een ideale samenwerking maakt. 

 

Versterking

Beide beursorganisaties verleggen al langer hun grenzen. In 2015 nam de Premium Group skate- en streetwearplatform Bright over. Liberty Fairs heeft al een aantal seizoenen een uitwisselingsprogramma met de Italiaanse mannenmodebeurs Pitti Uomo. Daarnaast nam het afgelopen voorjaar het eveneens Amerikaanse Capsule over.