TOP

Zo ziet de vernieuwde mannenmodeafdeling van de Amsterdamse Bijenkorf eruit


Met de toevoeging van een speciale concept space en de opening van Isaac’s Bar is de vernieuwing van de mannenmodeafdeling van de Bijenkorf in Amsterdam rond. Het warenhuis viert dit het komend weekend.

De dynamische concept space biedt ruimte aan wisselende projecten en merken, cosmetica voor mannen en een gadget shop. Het Amsterdamse collectief The New Originals (TNO) trapt af met een collectie die speciaal voor deze elegenheid ontwikkeld is. In mei en juni zijn een exclusieve hoodie en een T-shirt met TNO’s mascotte Freddy verkrijgbaar.

 

‘Bijzondere kans’

 

“Dit is een enorme en bijzondere kans, waar we erg dankbaar voor zijn”, zei een woordvoerder van het label (dat uitsluitend als collectief naar buiten wil treden) interview met Textilia. “De Bijenkorf is een van de oudste warenhuizen van de stad, dus die authenticiteit past goed bij het authentieke gevoel dat wij als merk willen uitstralen. We waarderen het zeer dat De Bijenkorf voor de aftrap een lokaal merk kiest. Dit bewijst dat zij nog sterk in contact staan met Amsterdam en Nederland als thuismarkt.”

 

Isaac’s Bar

 

De bar is vernoemd naar Arthur Isaac (1865 – 1932), belangrijke grondlegger van de Bijenkorf. Aan de bijna 14 meter lange bar kijkt uit op het Damrak. Hier kunnen klanten voor ontbijt en koffie, maar ook voor een versgetapt biertje of een cocktail en diverse kleine gerechten.

 

Openingsweekend

 

Op de afdeling herenmode zijn naast de vertrouwde merken ook veel nieuwkomers verkrijgbaar, waaronder Dolce & Gabbana, Ermenegildo Zegna, Giorgio Armani, Herno, Salle Privée en Versace. In het weekend van 18 en 19  mei viert de Bijenkorf de opening van de nieuwe herenafdeling met diverse activiteiten en aanbiedingen.

 

3 De Bijenkorf Amsterdam Concept space

4 De Bijenkorf Amsterdam Concept space

 

5 De Bijenkorf Amsterdam herenmode

 

7 De Bijenkorf Amsterdam herenmode

 

8 De Bijenkorf Amsterdam

 

Bijenkorf mannenafdeling

 

Foto’s: De Bijenkorf