TOP

Zo ziet de pop-up winkel van mannenmodemerk Les Deux eruit

Het Deense mannenmodelabel Les Deux opende begin deze week zijn pop-up winkel in de Bijenkorf in Amsterdam. Het merk blijft hier zes weken, maar komt terug en dan permanent. “Binnen twee jaar willen we een kledingwinkel openen in Nederland”, zegt oprichter Andreas von der Heide.

Les Deux is bezig met een opmars. Momenteel heeft het merk twee winkels in Kopenhagen en één in Aarhus. En er wordt gewerkt aan een zaak op de luchthaven van Kopenhagen en één in Parijs. Nederland staat ook op het verlanglijstje, vertelde Andreas von der Heide in een interview dat Textilia onlangs publiceerde. Von der Heide: “Binnen twee jaar willen we een kledingwinkel in Amsterdam openen. We weten dat een fysieke winkel belangrijk is in voor ons bepalende markten om de groei van het merk te ondersteunen. Daarvoor is het belangrijk dat we klanten onze energie laten ervaren en laten zien wie we zijn.” [Artikel gaat door onder de foto.]

Sustainable

In de Bijenkorf in Amsterdam heeft Les Deux de komende zes weken de beschikking over een ruimte van 60 vierkante meter op de mannenmodeafdeling. De focus ligt op de sustainable collectie. Les Deux ligt momenteel bij 800 retailers in de Europa, waarvan Duitsland en de Benelux de hardst groeiende markten zijn. In Nederland heeft het 50 verkooppunten.

Beeld: Les Deux