TOP

Mr Marvis opent Pop-up winkel in Antwerpen

Mannenmodemerk Mr Marvis opent een pop-up winkel in Antwerpen. Het is de tweede fysieke locatie van het Nederlandse label.

Mr Marvis opende vorig jaar zijn eerste winkel, aan de Oude Looiersstraat in Amsterdam. Het is de eerste stap naar fysieke retail, zeker niet de laatste in Europa, vertelde mede-oprichter David Sipkens toen in een interview met Textilia. De tweede wordt dus geopend in Antwerpen aan de Schuttershofstraat op 24 april. [Artikel gaat door onder de foto.]

Inspiratie

In de pop-up store kunnen klanten het zogeheten ‘get inspired & get fitted’ concept gaan ontdekken, aldus het persbericht. Dit houdt in dat de klant bij binnenkomst eerst inspiratie op kan doen bij de carrousel met alle shorts en vervolgens door kan lopen naar het deel met de pashokjes voor het selecteren van de juiste maat. Hier komen on- en offline winkelen samen: de klant kan op een iPad aangeven welk model hij draagt en krijgt dan alle verkrijgbare kleuren te zien. De winkelmedewerker pakt vervolgens de kleur van zijn keuze.

Foto’s: Mr Marvis