TOP

Woolrich lanceert capsulecollectie met Aimé Leon Dore

Woolrich heeft voor winter 2019 een capsulecollectie gemaakt met het Amerikaanse merk Aimé Leon Dore, zo meldt het merk in een persbericht. Het is de tweede keer dat Woolrich samenwerkt met dit mode- en lifestylemerk uit New York.

Voor de capsulecollectie Woolrich x Aimé Leon Dore winter 2019 is Woolrich de archieven in gedoken. Daar hebben ze klassieke Woolrich-stijlen uitgehaald, geüpdatet en er de New York-stijl van Aimé Leon Dore in verwerkt. Het resultaat is een urban streetwear-collectie bestaande uit onder meer donsjassen, flannel shirts, bodywarmers, vesten en sweaters. De collectie is online verkrijgbaar bij de merken en in geselecteerde winkels.

Nieuwe verkoopdirecteur

Woolrich maakte tevens bekend dat het een nieuwe verkoopdirecteur voor Europa heeft aangesteld:  Corrado Scala. Hij komt van Ralph Lauren waar hij verkoopdirecteur voor Zuid-Europa was. Eerder werkte hij voor merken als Murphy & Nye, Mandarina Duck, Fay en Tommy Hilfiger. Bij Woolrich gaat hij zich bezig houden met de internationale expansie van het merk.