TOP

Wondershirt voor bierbuik(je)

Voor mannen die hun bierbuikje willen verdoezelen is er een nieuw 'wonderproduct' op de markt. Het figuurcorrigerend wondershirt van fysiotherapeuten, ergonomen en ontwerpers van sportkleding moet de bierbuik en lovehandles minder zichtbaar maken.

Volgens Equmen krijgen mannen door het dragen van de shirts een beter postuur. De makers beweren dat het shirt veel steun biedt en zelfs eventuele rugklachten helpt voorkomen. Ook stimuleert het wondershirt de bloedsomloop en beinvloedt het de lichaamstemperatuur. Het shirt bestaat uit ‘vochtregulerende’ materialen en is daarom volgens de makers ook geschikt om in te sporten.

Onderbroeken
Equmen denkt niet alleen aan de buik van de man, maar ook aan andere lichaamsdelen. Het merk levert namelijk ook shorts die de mannen een strakker ogend figuur en stevig aanvoelende billen moeten geven. Het merk bedacht de ‘Helix-Mapping Compression’ technologie, een tape techniek die zorgt voor ondersteuning van de billen. Hetzelfde kunstje wordt ook aan de voorkant gedaan.

Verkooppunten 
Het merk is vorig jaar begonnen met de verkoop in Australië en Amerika. Nederland is na Engeland het eerste Europese land waar Equmen-producten worden verkocht.  

De shirts en shorts zijn te koop via de Nederlandse webwinkel Shapewear.nl.

 

Textilia heeft eerder een top 5 gemaakt van de meest opmerkelijke innovaties op billengebied. Ook Equmen veroverde met hun ‘wonder-pants’ een plekje in deze top 5.