TOP

Winnaars beste winkelketen per branche

Hema (Baby en kind), M&S (vrouwenmode), De Bijenkorf (mannenmode), Hunkemöller (ondermode), Ziengs (schoenen) en Intersport (sport) zijn volgens het Nederlands publiek de beste winkelketens in hun segment.

De branchewinnaars van de Publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland werden maandagavond 6 oktober bekend gemaakt tijdens het Beste Winkelketen Event in Villa ArenA in Amsterdam. In de mode zijn Hema (Baby en kind), M&S (vrouwenmode), De Bijenkorf (mannenmode), Hunkemöller (ondermode), Ziengs (schoenen) en Intersport (sport) de winnaars in hun segment. Bovendien strijden zij met in totaal 24 genomineerde winkelketens in verschillende branches om de Publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland. De afgelopen twee jaar ging Ikea er met de hoofdprijs vandoor.

Meer Nederlanders dan ooit hebben hun stem uitgebracht via de website van de Publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland. In totaal hebben circa  775.000 mensen gestemd op hun favoriete winkelketen. In de komende weken wordt op basis van een nieuwe stemronde de uiteindelijke winnaar bepaald. De Stichting Retail Jaarprijs maakt deze bekend tijdens het Retail Gala op 5 november. De Publieksprijs Beste Winkelketen is onderdeel van de Retail Jaarprijs, net als de Publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel en de prestigieuze Vakjuryprijzen voor Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel.