TOP

Pebblestone Fashion Experience goed bezocht

Op 24 september organiseerde Pebblestone Nederland de vierde Pebblestone Fashion Experience. Ook dit keer werd de Fashion Experience druk bezocht.

Gastspreker Paul Bos, CFO bij Stone Fashion,deelde zijn ervaringen in het gebruik van Pebblestone Fashion. Organisaties zoals A3 Forcast Solutions, SANA Commerce Fashion en Targit Benelux, droegen door middel van een korte inleiding over hun specifieke oplossingen bij aan het programma.

“Met het succes van  de Pebblestone Fashion Experience, bewijst Pebblestone wederom de juiste software te bieden aan alle soorten spelers binnen de  Fashionbranche.”, zei Jeroen Venus, CEO van Pebblestone Nederland. ” Wij zijn niet alleen expert op het gebied van de ontwikkeling, verkoop en implementatie van software, maar wij kennen de fashionbranche gewoon goed”.

De Pebblestone Fashion Experience wordt een aantal keren per jaar gehouden op verschillende locaties in het land. Eind november zal  Pebblestone de vijfde editie van deze “Grand Tour” organiseren.

Pebblestone Nederland
Pebblestone Nederland verzorgt sinds 1995 it-oplossingen voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen, accessoires en corporate wear. In Nederland kunnen meer dan 130 organisaties uit de fashionbranche dagelijks met Pebblestone Fashion de specifieke bedrijfsprocessen inzichtelijk maken.

Pebblestone Nederland is XL-Partner van Pebblestone Fashion International; de wereldwijd leidende ontwikkelaar en leverancier van fashion-softwareoplossingen en actief voor meer dan 300 klanten in 30 landen.