TOP

Blijdesteijn Mode Tiel hofleverancier

Blijdesteijn Mode in Tiel heeft het predicaat 'bij Koninklijke beschikking Hofleverancier' gekregen. Dit omdat het bedrijf tijdens het 175 jarig bestaan onberispelijk zaken gedaan heeft en een belangrijke plaats inneemt in de regio en de modebranche.

Half september maakte de burgemeester van Tiel bekend dat Blijdesteijn Mode het predikaat ‘bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ krijgt toegekend. Het familiebedrijf, met inmiddels de zesde generatie in de zaak, bestaat dit jaar 175 jaar. Momenteel is het bedrijf bezig met een verbouwing, waarna de winkel twee keer zo groot wordt.

Momenteel hebben bijna vierhonderd bedrijven in Nederland het predikaat ‘bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’. Dit zijn vooral kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio én in de branche. De bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemers van onbesproken gedrag. De bedrijven onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Overigens hoeven ze niet persé aan het Hof te leveren. Toekenning vindt vaak plaats ter gelegenheid van een bijzonder jubileum of een zeer bijzondere gebeurtenis in het bedrijf. Andere hofleveranciers in de mode zijn onder andere Duetz, Hout-Brox en Maison de Bonneterie.