TOP

Weer een paar voetbalbillen in Armani

David Beckham was jarenlang het gezicht van de Armani mannenlingerie, maar volgend jaar komt de voetballer met een eigen lingerielijn. Voormalig Manchester United-collega Cristiano Ronaldo neemt het stokje van hem over bij Armani.

Het contract van David Beckham bij Armani loopt af, maar de billen van Becks zullen niet lang bloot blijven. Vanaf 2010 komt de Engelse voetballer namelijk met een eigen ondergoedlijn. Wanneer hij ervoor zorgt dat er net zo’n grote billboards van hem in onderbroek op straat komen te hangen als in zijn tijd bij Armani, dan zal het met de reclame wel goed gaan. Beckham zorgde destijds voor files en opstoppingen in de binnenstad van Londen, omdat iedereen naar de posters wilde kijken.

Dure Ronaldo
De Portugees Cristiano Ronaldo zal Beckham opvolgen bij Armani. Ronaldo zorgde afgelopen zomer voor veel ophef rondom zijn transfer van Manchester United naar Real Madrid. Hij werd voor een slordige 93 miljoen euro verkocht aan de Spaanse club. Het is te hopen voor Armani dat zij een wat kleiner bedrag hebben moeten neertellen om de publiekslieveling, vooral van de dames, te kunnen contracteren.