TOP

Veel interesse voor broekenmerk Gardeur

Zestien investeerders hebben interesse om een belang te nemen in het duitse broekenmerk Gardeur. Dat laat de curator weten in een persbericht.

Gardeur had op 5 oktober 217 voor vier verschillende bedrijven die onder de Gardeur Groep vallen uitstel van betaling aangevraagd bij de rechtbank van Mönchengladbach. Na het veiligstellen van de salarissen en de operationele kosten voor de maanden oktober en november, ligt Gardeur op schema om voor december 2017 een nieuwe geldschieter te vinden.

Inmiddels hebben zestien potentiele kopers zich gemeld. Zij kijken nu naar de boeken van Gardeur. “Onder degenen die geïnteresseerd zijn, zijn er zeker een paar die tot het einde van het proces in de race blijven”, zegt curator Biner Bähr in en persverklaring. Het zijn voornamelijk strategische investeerders uit de mode-industrie die geïnteresseerd zijn in de broekspecialist uit Mönchengladbach.

De productie voor de aankomende zomercollectie (2018) is volgens Gardeur in volle gang en wordt in januari uitgeleverd. Daarnaast  wordt er al gewerkt aan de collectie voor winter 2018-2019.