TOP

Annalies Perdijk Interfashion en C. van Geuns samen verder

De modeagenturen Annalies Perdijk Interfashion en C van Geuns BV gaan de krachten bundelen. Annalies Perdijk is per 1 juni werkzaam voor C van Geuns en neemt haar drie labels mee.

Foto: Atelier Gardeur

Annalies Perdijk Interfashion is agent van de merken Michèle (broeken), Eterna (blouses) en Manisa (jassen). C van Geuns vertegenwoordigt de merken Atelier Gardeur (broeken), Frank Lyman Design (totaalcollectie) en Australian Roadsign (outdoor) in Nederland. De twee agenturen zijn buren in het World Fashion Centre in Amsterdam en in de huidige uitdagende coronatijd kwamen de ondernemers tot het besluit om de krachten de bundelen.

Groter en mooier aanbod

Concreet houdt dat in dat Annalies Perdijk per 1 juni 2020 werkzaam wordt voor C. van Geuns en de drie merken die ze vertegenwoordigt meeneemt. Daarnaast wordt zij bij C van Geuns labelmanager van Frank Lyman Design. Volgens Marc van Geuns, eigenaar van C van Geuns, levert de samenwerking een win-winsituatie op. “De huidige tijd is niet makkelijk en voor een klein bedrijf is het nog lastiger. Alleen door groter te worden heb je kans om te overleven. Bovendien zocht ik een nieuwe labelmanager voor Frank Lyman en met Annalies Perdijk halen we iemand met heel veel ervaring en een groot netwerk binnen. Daarnaast kunnen we onze klanten met haar merken erbij een groter en mooier aanbod bieden, met voor het eerst ook jassen en blouses.”

Eén showroom

De showroom van Annalies Perdijk gaat dicht en de merken worden geïntegreerd in de naastgelegen showroom van C van Geuns. “Daardoor stijgen onze huurkosten niet. We zullen creatiever met de ruimte en de tijd in de showroom om moeten gaan, maar het zal ook synergie opleveren doordat we meer klanten over de vloer krijgen die ook bij de andere merken kunnen inkopen.” Volgens Van Geuns is samenwerking noodzakelijk in deze tijden. “De markt gaat enorm veranderen. Je bent te klein om het alleen te doen. Ik sluit niet uit dat er in de toekomst meer samenwerkingen volgen met andere bedrijven.”