TOP

De visie van Ditha Bonita: ‘Ik wil laten zien dat duurzaam ook heel betaalbaar kan zijn’

Duurzaam, fairtrade en geen dierlijke producten: Mariël van den Donk verkoopt in haar conceptstore Ditha Bonita in Almere enkel ‘eerlijke’ producten. “Ik wil absoluut niet uitstralen dat ik met een vingertje wijs wat wel en niet mag. Ik wil alleen laten zien dat er hele mooie alternatieven zijn.”
Mariël van den Donk begon haar winkel Ditha Bonita (een eerbetoon aan haar overleden moeder Ditha) in Almere in 2009. “De basis voor mij – en dat is het nog steeds - was dat ik wilde weten wie die anonieme mensen waren die achter de kledingstukken zitten. Ik ben naar China gereisd en daar ontdekte

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl