TOP

Veel aanmeldingen Textilia Mode Experience

Op 27 oktober vindt voor de tweede keer de Textilia Mode Experience plaats. Ook nu is er weer een uitgebreid en gevarieerd programma met sprekers, expertsessies, workshops. 's Avonds is er tijd voor live muziek en heerlijke tapas.

Trendwatcher Christine Boland opent de Textilia Mode Experience met een presentatie over het verband tussen langlopende consumententrends en het modebeeld van 2010. Hierna kunnen bezoekers deelnemen aan diverse expertsessies met succespersonen uit de branche. Op de playground kunnen bezoekers voor verschillende thema’s zoals carrière, marketing en online terecht. Tevens zijn er verschillende workshops waaraan men kan deelnemen. Inmiddels hebben meer dan honderd detaillisten, agenten en fabrikanten uit de modewereld zich aangemeld.

Het avondprogramma bestaat uit Live Cooking & Music Tapas & Drinks. Dit wordt georganiseerd en aangeboden door Brandboxx Almere. Voor gedetailleerde informatie over het evenement kunt u een kijkje nemen op de website van de Textilia Mode Experience op www.textilia.nl.