TOP

Christine Boland organiseert Design Language winter 2024-2025

Het hoofdthema van de nieuwste online trendanalyse van Christine Boland is Design Language winter 2024-2025. Eerder dit jaar was de première en op 15 november geeft Christine online een compacte samenvatting.

Beeld: L’Estrop

Tijdens deze update zal Christine alles vertellen over dit bijzondere winterseizoen, waarin tegenstrijdigheden samengaan. Via vier uitgebreid geïllustreerde thema’s geeft ze inzicht in waar de behoeften van de consument liggen. In winter 2024-2025 willen we ons ingepakt, gebakerd, gekoesterd en beschermd voelen. Dit als, letterlijke en figuurlijke, bescherming tegen de ‘boze’ buitenwereld. 

Naar binnen keren is een belangrijk thema voor de toekomst. De wereldse problematiek is zo groot en gaat zo snel, dat we behoefte hebben aan verstilling. Tijdens de update zal Christine uitleggen wat dit precies betekent voor de vormentaal. Daarnaast zal ze vertellen welke kleurcombinaties de toon zullen gaan zetten in fashion, lifestyle, retail en visual merchandising en hoe je dit kunt vertalen naar jouw collectie, merk of business. 

De Extra Live Online- Design Language Winter 2024-2025 vindt plaats op 15 november 2023 tussen 10:00 en 11:00. Met de kortingscode textilia koop je een ticket voor € 50 in plaats van € 77. Bestel je ticket hier. Mocht je deze dag niet aanwezig kunnen zijn, heb je met een ticket recht om de sessie 14 dagen terug te kijken.