TOP

Sloggi kiest mooiste billen van Nederland 2008

De verkiezing van de mooiste billen nadert de ontknoping. 10 Mooie kontjes en 5 paar sexy mannenbillen hebben zich geplaatst voor de Nederlandse finale van de Sloggi Mooiste billenwedstrijd.

Klik hier voor de winnaars van de internationale wedstrijd

Op maandagavond 27 oktober 2008 in Hotel Arena te Amsterdam kan gekozen worden uit tien meiden met perfecte billen. Van links naar rechts zijn dat Barbara, Charisa, Dafne, Cynthia, Lize, Simone, Cheryl, Romy, Monique en Priscilla. De 5 jongens die zich hebben geplaatst zijn van links naar rechts: Robert, Arlon, Alex, Pierre, Tim.

In de jury nemen plaats: Rob Brand, directeur Sloggi Benelux, Robert van den Ham, hoofdredacteur FHM, personal trainer en fitnessgoeroe Carlos Lens, BNN-presentatrice Zarayda Groenhart en Sascha Visser, VJ bij TMF, acteur en zanger. De presentatie van deze finaleshow is in handen van model en presentatrice Anouska Wink.

De nationale hoofdprijs is een fotoreportage in FHM en een fotoshoot voor Sloggi, een cashbedrag van €1000 en last but not least ontvangen de winnaar en winnares een ticket naar de internationale finale op 12 november in Parijs waar de internationale hoofdprijs van € 15.000 wordt uitgeloofd aan de houdster of houder van de mooiste billen, een modellencontract én niet te vergeten een billenverzekering.

Maar of de finalisten ook op de bekende Sloggi-billboards te zien zullen zijn…of in een blote billenjurk?

Klik hier voor de Nederlandse uitslag. 

Hieronder een fragment van de Belgische billenwedstrijd van Sloggi