TOP

Sloggi zoekt mooiste studentenbillen van NL

Studenten worden opgeroepen om hun billen te laten zien. Sloggi gaat samen met Studenten.net op zoek naar de mooiste studentenbillen van Nederland voor de nieuwe sloggi campagne.

Zowel mannen als vrouwen kunnen hun billenfoto op Studenten.net plaatsen en meedoen aan de wedstrijd.

Beauty brains en billen
Studenten.net de grootste website voor hbo-en wo-studenten in Nederland, gaat ieder jaar op zoek naar de student van het jaar. Deze titel gaat naar de student die zowel fotogeniek als intelligent is. Het gaat bij deze negende editie niet meer alleen om ‘beauty en brains’, maar ook om de mooiste billen.

De uiteindelijke top 3 vrouwelijke studentenbillen en top 3 mannelijke studentenbillen gaan samen naar de finale op 20 mei in Amsterdam. De jury, die de zware taak heeft om de billen te beoordelen, bestaat onder andere uit de direcetur van Dutch Casting Agency Claudio Minnai en directeur Rob Brand van Sloggi Benelux. Het oordeel van de jury geldt voor 50 procent van de einduitslag, de andere helft is op basis van online uitgebrachte stemmen.

Billenwedstrijd
Sloggi heeft in 2008 ook een billenwedstrijd gehouden. Sloggi heeft besloten dat de mooiste billen ter wereld Braziliaans zijn.

Studenten met de mooiste billen krijgen een fotosessie, een jaar gratis Sloggi en een gratis jaarabonnement Fitness First. De billen moeten blijkbaar wel strak en mooi blijven.

Aanmelden kan op www.mooistebillenaward.nl en tot 19 mei kan er gestemd worden