TOP

Sloggi’s Mooiste billen ter wereld Braziliaans

De mooiste billen ter wereld zijn Braziliaans. In Parijs won de 20-jarige Melanie Nunes Fronckowiak de wedstrijd van Sloggi. Bij de mannen ging de prijs naar de Fransman Saiba Bombote

Aan de wedstrijd streden 44 kandidaten uit 26 landen mee om de hoofdprijs van 15.000 euro, een contract als model voor Sloggi en een exclusieve billenverzekering. De Nederlandse Charissa de Haan viel buiten de prijzen. Zij won half oktober de prijs voor mooiste billen van Nederland en werd daarmee automatisch afgevaardigde voor de wereldeditie. Ook de Nederlander Pierre Alexander, mooiste mannelijke billen van Nederland, deed een gooi naar de titel maar verloor de strijd van de Franse Saiba Bombote.

De jury die de moeilijke en zware taak had de billen te keuren en de mooiste eruit te pikken bestond onder meer uit model en actrice Adriana Karembeu, Italiaans astronaut Paolo Nespoli en de winnaars van vorig jaar Kristina Dimitrova en Andrei Andrei.

In totaal stuurden zo’n 11.000 mensen foto’s in voor de wedstrijd die door Sloggi is bedacht. Na nationale voorrondes, waarbij in totaal 31 miljoen mensen hun stem uitbrachten, was gisteravond de ‘grande finale’. Helaas voor Charissa en Pierre zonder hoofdprijs.