TOP

Top 5 meest opmerkelijke innovaties op ‘billengebied’

Billen. Voor de een het meest geliefde lichaamsdeel, voor de ander het deel waarvoor ze dagen in de sportschool staan te ploeteren. De derrière krijgt steeds meer aandacht en het kan tegenwoordig echt niet meer bij een simpele witte onderbroek blijven. Mannen dragen een bananenonderbroek en dames hijsen zich in een lichtgevende beha en slip. Kortom, men zit niet stil. Textilia is de billenwereld ingedoken en heeft de vijf meest opmerkelijke innovaties op ondergoedgebied gesorteerd.

1. Bananenonderbroek
De bananenonderbroek voor mannen is een milieuvriendelijk product. Het ondergoed van het Australische merk AussieBum bestaat voor 27 procent uit bananenvezels en verder zijn ze gemaakt van katoen en lycra. De onderbroeken zijn niet alleen licht, maar ook absorberend.

2. Lingerie met GPS-systeem
Speciaal voor jaloerse mannen is er een lingeriesetje op de markt gebracht onder de naam ‘Vind me als je kunt’. De set bevat namelijk een GPS-systeem. De GPS-tracker heeft de grote van een pieper en zit op de heup. Via internet kan de drager gevolgd worden. De tracker kan geblokkeerd worden met een wachtwoord en de vrouw kan ‘m niet uitzetten. Minder leuk voor de vrouw in kwestie dus.

3. Lichtgevende lingerie
Opvallen in het donker kan nu ook met de ‘LuminoGlow-collectie’. De Australische Jan Hawley heeft namelijk lichtgevende lingerie ontworpen. Als de lampen in de slaapkamer uitgaan, licht de stof van de beha’s en slipjes op. Erg spannend voor in de slaapkamer, volgens Hawley.

4. Liftende onderbroek
De billen hebben net als borsten ook steun nodig. Daar weten ze bij Karin Art wel raad mee. Nu is er eindelijk een systeem om ook de billen te liften, de zogenaamde push-upbeha voor je achterwerk. De Biniki zorgt er misschien wel voor dat slappe billen definitief tot het verleden behoren. De bil-bh kan gewoon onder kleding worden gedragen, maar helemaal onzichtbaar lijkt het niet.

5. De wonder-pants
Voor mannen die geen stevige billen hebben, is er ook nog hoop. Het merk Equmen bedacht de ‘Helix-Mapping Compression’ technologie die zorgt voor de ondersteuning van de billen. De skinny jeans is een van de redenen om de ‘wonder-pants’ te ontwikkelen. Zo heeft de man toch mooie ronde kadetjes in een strakke broek. Equmen kwam ook al eens met een korset dat de weinig flatteuze bierbuik moet camoufleren.