TOP

The People of the Labyrinths lanceert nieuwe lijn

Het Nederlandse modelabel The People of the Labyrinths brengt een tweede lijn op de markt, genaamd A.MAZE.

De nieuwe lijn van The People of the Labyrinths (POTL) is een jongere en volledig voor dames ontworpen collectie. De prijzen van A.MAZE liggen lager dan bij de hoofdcollectie van het label.

A.MAZE
De A.MAZE-collectie combineert urban invloeden met de unieke POTL-stijl waarmee de collectie zowel stoer en edgy als nonchalant is. Deze tweede lijn is volledig ‘Made in Italy’, in tegenstelling tot de in Nederland geproduceerde hoofdcollectie. Natuurlijke materialen zoals leer, zijde en katoen werden bedrukt met digitale prints en handzeefdrukken. De hoofdkleuren van de collectie zijn zwart, wit en legergroen.

POTL
Het Nederlandse POTL wil met deze tweede lijn de perfecte combinatie laten zien tussen stijl, comfort en kwaliteit. Lonneke Demoed, die sinds 1994 verantwoordelijk is voor het ontwerp van de hoofdcollectie van POTL, neemt ook het design van A.MAZE voor haar rekening. A.MAZE hangt vanaf februari 2012 in de rekken van de POTL-flagshipstores in Amsterdam en Arnhem, bij de buitenlandse verkooppunten en in de webshop.