TOP

ShopVip.com komt met iPhone applicatie

ShopVIP.com brengt in september een iPhone applicatie op de markt waarmee alle salesartikelen te zien zijn. Ook kunnen gebruikers direct afrekenen en profiteren van 'Mobile Only' aanbiedingen.

Bram Jan Streefland, managing director van shopVIP.com vertelt over de applicatie: “Onze sales verschillen wekelijks en onze klanten worden hiervoor individueel benaderd. Bij die persoonlijke aanpak past een mobiele applicatie. Zo kan je nog sneller reageren op een uitverkoop van exclusieve A-merken, voordat alles al weg is.”

iPhone
De eerste versie van de shopVIP Mobile is alleen beschikbaar voor de iPhone, maar al snel zullen versies volgen voor de Android, Symbian en Blackberry. “Iphone gebruikers zijn verantwoordelijk voor 50 procent van het mobiele internetverkeer, waardoor deze doelgroep zeer geschikt is voor de lancering van de applicatie”, aldus Streefland. In 2015 bezit naar verwachting 75 procent van de consumenten een smartphone. Streefland verwacht in 2011 een half miljoen euro omzet te genereren via de shopVIP Mobile applicatie.

ShopVIP is een netwerk van leden, die alleen op uitnodiging aan acties meedoen. De site werkt met meer dan 100 nationale en internationale A-merken: fashion- en lifestyleproducten zoals kleding, accessoires, sportkleding, horloges, huishoudartikelen, gadgets en meer. Via een mail nodigt ShopVIP haar klanten uit voor meerdere sales per week. Producten worden met kortingen van 30 tot 70 procent verkocht.