TOP

Nomad trekt al liftend de aandacht

Een ludieke liftersactie zorgde ervoor dat consumenten in Arnhem en omstreken de weg naar de nieuwe Nomad monobrand store afgelopen weekend probleemloos konden vinden.

Zaterdag 15 mei was het eindelijk dan zover. Het Nederlandse merk Nomad opende de deuren van haar eerste monobrand store. Met de hulp van tientallen liftende studenten in Arnhem en omgeving schreeuwde reisartikelenmerk Nomad om aandacht voor deze opening – want dat bleek de vermelde bestemming op al die liftbordjes. In de week voor de winkelpremière werd Arnhem al opgeluisterd met een grootschalige Abri-campagne in Arnhem en Nijmegen. Hierop waren lifters uit verschillende locaties in de wereld te zien met hetzelfde reisdoel: de Nomad brand store.

Nieuw concept

In twee maanden tijd wist het merk een lichte en ruim opgezette winkel in hartje centrum te realiseren. De vormgeving en interieur van de winkel is bewust rustig gehouden. Het product het werk laten doen is namelijk de filosofie. Nomad-klanten kunnen letterlijk van top tot teen in de nieuwste outdoor travel gear de winkel verlaten op weg naar avontuur. Naast de Nomad-collectie ligt er namelijk onderkleding van het Noorse merk Devold en reisaccessoires van Tropicare in de winkel.

De Nomad store is gevestigd in de Koningstraat 54-a in Arnhem, tegenover de bibliotheek.