TOP

Shape nieuw magazine van Arnhem Mode Biënnale en Elsevier

De Arnhem Mode Biënnale en Elsevier brengen samen een magazine op de markt: Shape, vernoemd naar het thema van de komende Biënnale.

In exclusieve modemagazine staan zowel modeontwerpers als het thema Shape centraal. Daarom bevat het honderdvijfendertig pagina’s tellende Shape onder meer interviews met Rick Owens, Proenza Shouler, Raf Simons, Klavers van Engelen.

Aan Shape werken zowel nationale als internationale modejournalisten mee om de inhoud van het magazine te verzorgen. Bijvoorbeeld Borelli van Vogue.com, Cathy Horyn van The New York Times en John de Greef van Elsevier. De Nederlandse modejournalist Georgette Koning is verantwoordelijk voor de hoofdredactie. 

Shape komt eenmaal uit, maar wel met een opvallende cover. Deze bestaat uit drie lagen. Zelf zien? Vanaf maandag 25 juni is Shape voor vijf euro in gelimiteerde oplage te koop. Onder andere bij twee vestigingen van de Bijenkorf, exclusieve modezaken, museumwinkels en een aantal gespecialiseerde boekhandels in grotere steden. Wie het blad nu al in huis wil hebben, kan Shape via de website van Elsevier kopen.

De tweejaarlijkse manifestatie op het gebied van mode gaat op 5 juni weer van start in Arnhem en duurt tot 6 juli.