TOP

Modebeurs Bodyfashion Tradefair in teken van body & beach

De Bodyfashion Tradefair, die van 16 t/m 18 augustus wordt gehouden in het Bodyfashion Center langs de A1 bij Amersfoort, staat komende editie helemaal in het teken van Body & Beach Beauty's. Zo wordt er naast badmode ingezet op aanverwante producten voor zon en strand.

Een merkenlijst voor de komende editie kan de organisatie van de Bodyfashion Tradefair nog niet bekend maken. Op 18 mei sloot de inschrijving voor de beurs in het Bodyfashion Center, maar late beslissers kunnen zich alsnog aanmelden voor de eventuele open plekken. Eind juni wordt de definitieve exposantenlijst en de beursindeling verwacht.

Wel bekend is dat de beurs volledig in het teken staat van body & beach, met naast een uitgebreid aanbod badmode voor zomer 2010 ook de nodige elementen die voor een echte strandsfeer zorgen, zoals een strandmodeshow, een beachparty, ijsjes, cocktails en een optreden van de Olympische Beach volleyers. Daarnaast zet de beurs in op accessoires en producten die een directe relatie hebben met strand en zon. Denk aan badmode met bijpassende slippers, pareo’s, strandhoeden, bijoux, tassen, strandlakens of zonnebrillen. De organisatie ziet kansen voor nieuwe aanbieders van aanverwante producten in het badmodesegment en hoopt daarmee ook een nieuw type detaillist aan te trekken uit onder meer de sportbranche, wellnesssector, zwemparadijzen, horecagelegenheden (zoals strandtenten) en recreatiecentra.