TOP

Bodyfashionbeurzen: waar kun je heen in januari en februari?

Het beursseizoen staat weer voor de deur. Welke bodyfashionbeurzen kun je bezoeken om de nieuwe collecties voor winter 2018-2019 in te kopen?

Salon International de la Lingerie

Op 20 tot en met 22 januari 2018 kun je in Parijs terecht voor de bodyfashionbeurs Salon International de la Lingerie. Op deze modebeurs vind je ondermode en zwemmode, verdeeld over 7 delen: The Essentials, Designer labels, Cocooning, Beautiful Legs, Limited Edition, Super Heroes (mannen) en Exposed: een alternatieve ruimte met een selectie van bekende en onbekende avant-garde merken.

Meer informatie: eurovet.com/fr-salon-international-de-la-lingerie-2018/


LingeriePro Tradefair

Op 28 en 29 januari 2018 is het weer tijd voor de LingeriePro Tradefair in Antwerpen, dé vakbeurs voor lingeriespecialisten in de Benelux. Op LingeriePro vind je de mooiste collecties van corsetterie, badmode, nachtmode, homewear, beenmode, shapewear en accessoires. LingeriePro is een buitenbeentje met een gezonde mix van oriënteren en orderen. Met een nieuwe website, frisse look & feel en de introductie van digitale mogelijkheden om de beursbeleving te optimaliseren, profileert LingeriePro zich als een inspirerende partner.

Meer informatie: www.lingeriepro.be


Bodyfashion Days

In Nederland zijn de Bodyfashion Days (voorheen Bodyfashion Tradefair) het moment voor bodyfashion-retailers om in te kopen. Van 4 tot en met 6 februari 2018 presenteren ruim 230 merken hun nieuwe collecties aan het Nederlandse publiek in Almere in Bodyfashion Center (CubeCentre).

Meer informatie: www.bodyfashioncenter.com/tradefair


Curve Las Vegas & Curve NY

Wil je wat verder weg? Van 12 tot en met 14 februari 2018 wordt in Las Vegas de bodyfashionbeurs Curve georganiseerd. Maar liefst 500 bodyfashionmerken presenteren hun collectie, zowel lingerie als zwemkleding.

Twee weken later, van 26 tot en met 28 februari, wordt dezelfde beurs in New York georganiseerd.

Meer informatie: www.curvexpo.com