TOP

Preview: mannenmode op de beurzen in Berlijn

Over precies een week vinden de grote modebeurzen in Berlijn plaats. Welke beurzen kun je het beste bezoeken als het gaat om mannenmode?

Vorige week was het tijd voor Pitti Uomo, volgende week is Berlijn aan de beurt om inkopen te doen en/of inspiratie op te doen. De volgende beurzen zijn het meest interessant voor bezoekers die in mannenmode geïnteresseerd zijn:

Panorama 28 t/m 30 juni 2016

Voor het eerst is er dit seizoen op Panorama een speciale hal voor mannenmode genaamd Ma!n. In totaal zullen in de 6000 vierkante meter grote hal zestig mannenmodemerken hun lente/zomer 2017-collecties tonen. Merken die je hier onder meer kunt vinden, zijn: Atelier Gardeur, Ben Sherman, Benvenuto Black/Purple, Carl Gros, Kultivate en PME Legend.  

Premium 28 t/m 30 juni 2016

De Premium-beurs kun je als inkoper van mannenmode absoluut niet overslaan. Behalve merken die zowel heren- als vrouwenmode aanbieden, staan er ook genoeg merken op deze beurs die zich alleen op mannenmode richten. Zo zijn hier Antony Morato, Bertoni of Denmark, Cavallaro Napoli, Drykorn, Dstrezzed, Minimum, NZA New Zealand Auckland en Save The Duck te vinden. 

Seek 28 t/m 30 juni 2016

Seek heeft van alle beurzen in Berlijn veruit het meest vernieuwende merkenaanbod. Er staan veel merken die zich op het snijvlak van (mannen)mode, jeans en/of streetwear begeven. Nederlandse labels die aanwezig zijn op Seek zijn onder meer Daily Paper, Pig & Hen, Kings of Indigo, Ontour en Futura. Daarnaast staan er ook andere interessante labels als Knowledge Cotton Apparel, Norwegian Rain, Penfield, RVLT en Sunspel. 

Selvedge Run 28 t/m 30 juni 2016

Selvedge Run is eigenlijk begonnen als een kleine beurs voor niche jeansmerken, maar dit seizoen staan er ook een aantal mannenmodemerken die niet per se denim maken. Vooral de volgende merken maken het bezoeken van deze beurs zeker waard, als je geïnteresseerd bent in mannenmode: Alpha Industries, East Harbour Surplus, Kestin Hare, Stetson, Private White V.C. en Universal Works.

Je kunt met één toegangskaart naar de beurzen Premium, Seek, Bright, Show & Order, Ethical Fashion Show en Green Showroom. Tussen de beurzen rijden pendeldiensten. 

LEES OOK: Preview: Vrouwenmode in Berlijn