TOP

PME Legend lanceert geurtje en jeanslijn Bare Metal

PME Legend timmert dit jaar flink aan de weg. Zo lanceert het mannenmodemerk deze zomer een geurtje en deze winter een nieuwe jeanslijn, Bare Metal.

Het parfum komt in juni op de markt in een flesje van 50 ml. De fles is geïnspireerd op het cargo gevoel, wat tot uiting komt in de stoere belijning van de fles. De fragrance zal in eerste instantie uitsluitend verkocht worden via de PME-Legend dealers.

Verder slaat PME Legend met de jeanscollectie Bare Metal voor winter 2010 een nieuwe weg in. De collectie is denim gerelateerd en gericht op ongepolijste materialen, ofwel bare metal. Het is een jonge en modische uitstraling maar ook rauw, stoer, gewassen, navy en slim fit.

Inspiratie

De naam Bare Metal is in de propliner (luchtvaart) wereld een begrip, dat staat voor een volledig van verf gestript vliegtuig. De propliners worden gestript van de verf om zo meer gewicht aan de cargo mee te kunnen nemen. Dit kan soms oplopen tot een winst van 400 kilo gewicht aan verf. Daarnaast bespaard het vliegtuig brandstof doordat het vliegtuig minder weerstand heeft in de lucht.